Program:

» Lun-Vin: 8-20  |  Smb-Dum: 8-16
Telefon:

» 0762.873.741
Specialisti in instalatii de aer conditionat! Service, incarcare freon, curatare aer conditionat in Bucuresti!

Service aer conditionat / verificare / completare freon


Verificarea instalatiei de aer conditionat este recomandat sa fie facuta la cel mult 3 ani.
Sunt desfacute si curatate unitatile interioare si exterioare, se completeaza freonul unde este cazul si se remediaza eventualele probleme aparute.


Ce servicii sunt incluse in pachetul de verificare/service AC?Oferim service complet pentru instalatii de climatizare, de la montaj pana la revizii periodice si reparatii ale unitatilor de aer conditionat casnice si industriale, dupa cum urmeaza:


Asiguram in mod gratuit consultanta pentru a evalua starea in care se afla consumabilele din instalatie, inlocuirea acestora si stabilirea tipului si cantitatii de freon necesare pentru marca/modelul unitatilor de aer conditionat servisate.

Nota: Prin completare cu freon se intelege adaugarea in instalatie a maxim 20% din cantitatea totala. Daca instalatia a pierdut mai mult de 20% din agentul refrigerant se va remedia obigatoriu cauza si sa va tarifa separat cantitatea totala de freon incarcata.


PRET si DURATA: 250 lei doar 190 lei in luna (circa 90 min)


Verificare aer conditionat in sarcina si raportare finalaDupa servisarea si completarea cu freon a instalatiei de climatizare si verificarea/curatarea unitatiolor de aer conditionat, se vor efectua testele de functionare, pentru verificarea parametrilor instalatiei in sarcina.Suntem specializati pe instalatii de climatizare, curatare si service aer conditionat atat in service cat si la adresa clientului. Suna-ne acum si ne deplasam gratuit oriunde in Bucuresti, in regim de urgenta!

De ce sa apelezi la serviciile igienizare-aer-conditionat.ro?Firma noastra ofera flexibilitate, seriozitate si promptitudine, garantand pentru calitatea serviciilor de incarcare freon auto efectuate, indiferent de marca, modelul sau anul de fabricatie al masinii tale.
Asiguram revizii complete instalatii de climatizare in Bucuresti, cu tehnicieni autorizati,
avand certificarea ISO9001 - managementul calitatii pe domeniul instalatii aer conditionat.Ai nevoie de ajutor sau de o cotatie de pret?

suna-ne
   acum:

 Ai nevoie de ajutor?

 0762.873.741

Revizii aer conditionat:
Completeaza datele mai jos si te
contactam pentru programare:

Producator si performante:Durata de folosire

Serviciu dorit:


Data prestarii serviciului:


Datele tale de contact:

Nume si prenume:

Numarul tau de telefon:
Servicii profesionale
curatare si igienizare instalatii aer conditionat, incarcare freon si revizii clima 100% asigurate de furnizor

Igienizare Aer Conditionat
Bucuresti
copyright © Igienizare Aer Conditionat Bucuresti  |  www.igienizare-aer-conditionat.ro developed by HTD

Contacteaza-ne pe Whatsapp!