Program:

» Lun-Vin: 8-20  |  Smb-Dum: 8-16
Telefon:

» 0762.873.741
Specialisti in instalatii de aer conditionat! Service, incarcare freon, curatare aer conditionat in Bucuresti!

Pret igienizare aer conditionat, service si incarcare freon 2024


Instalatiile de aer conditionat necesita o revizie periodica pentru a curata unitatile, filtrele si componentele care favorizeaza aparitia mirosurilor neplacute si bacteriilor sau mucegaiului, acestea reprezentand un pericol real pentru sanatatea celor ce traiesc si respira zi de zi in acele spatii.

Prin asigurarea unui service aer conditionat periodic vom remedia problemele aparute in instalatie: incarcare cu freon, reparatii compresor, vaporizator, verificarea conexiunilor electrice si a presiunii corecte a agentului frigorific in instalatia de aer conditionat.

Cum calculam pretul la incarcarea cu freon si igienizarea aerului conditionat:Preturile sunt calculate luand in considerare complexitatea lucrarilor specifice de revizie prestate ce includ deplasarea la domiciliu, fiind astfel impartite in 3 pachete de pret:

BONUS: Oferim reduceri importante pentru mai multe unitati AC aflate la aceeasi adresaGarantam ca nu vei avea probleme cu sistemul de aer conditionat pentru minim 12 luni!


Oferim GRATUIT consultanta de specialitate in vederea stabilirii pretului conform factorilor de mai sus, fara obligatia ulterioara de a face la noi revizia instalatiei de aer conditionat!
Nota: Programul de lucru este de luni pana vineri, insa in mod exceptional ne putem deplasa si in zilele de weekend, sub rezerva practicarii unei taxe suplimentare de pana la 49 lei.

 Ai nevoie de ajutor?

 0762.873.741

Revizii aer conditionat:
Completeaza datele mai jos si te
contactam pentru programare:

Producator si performante:Durata de folosire

Serviciu dorit:


Data prestarii serviciului:


Datele tale de contact:

Nume si prenume:

Numarul tau de telefon:
Servicii profesionale
curatare si igienizare instalatii aer conditionat, incarcare freon si revizii clima 100% asigurate de furnizor

Igienizare Aer Conditionat
Bucuresti
copyright © Igienizare Aer Conditionat Bucuresti  |  www.igienizare-aer-conditionat.ro developed by HTD

Contacteaza-ne pe Whatsapp!