Program:

» Lun-Vin: 8-20  |  Smb-Dum: 8-16
Telefon:

» 0762.873.741
Specialisti in instalatii de aer conditionat! Service, incarcare freon, curatare aer conditionat in Bucuresti!

Contact service igienizare aer conditionat Bucuresti


Despre noiFirma noastra are ca principala activitate operatiunile de service instalatii de climatizare la domiciliul clientilor din Bucuresti si Ilfov.

Experienta de peste 15 ani in domeniu, garantia de minim 6 luni oferita la lucrarile executate precum si seriozitatea cu care tratam fiecare lucrare, ne-a permis sa alcatuim in timp un portofoliu solid de persoane fizice si firme mici si mijlocii din sectoare de activitate diverse.

Suntem certificati ISO9001 managementul calitatii pe domeniul instalatii aer conditionat, avand specialisti autorizati categoria I de catre Asociatia Generala a Frigotehnistilor din Romania pe domeniul climatizare: instalare, intretinere si service.

Ne adresam persoanelor fizice care doresc interventii urgente pentru depanarea problemelor specifice (incarcare freon, igienizare, montaj, service si revizii aparate aer conditionat, consultanta) dar si firmelor de tip IMM, pentru operatiuni de revizie periodica a instalatiilor de climatizare. Acest target precum si axarea preponderent pe comenzi online, ne permite sa fim flexibili si prompti in satisfacerea nevoilor tuturor clientilor.


Igienizare aer conditionat Bucuresti
Revizie instalatie AC | deplasare domiciliu inclusa

Program:
Luni-Vineri: 08:00-20:00
Sambata-Duminica: 08:00-16:00Va stam la dispozitie cu informatii sau cotatii de pret:

suna-ne
   acum:Recomandarile clientilorToate lucrarile efectuate pentru verificarea si remedierea problemelor instalatiilor / aparatelor de aer conditionat (de la incarcare freon la igienizare si curatare unitatilor si componentelor), reprezinta tot atatea povesti de succes pentru noi si clientii nostri. Multumim tuturor pentru incredere si ne propunem in continuare sa fim la inaltimea asteptarilor!

Iata doar o mica lista cu cativa dintre partenerii nostri persoane juridice:
S.C. AVENOR S.R.L.
S.C. AUTOVIT S.A.
S.C. COLONIAL S.A.
S.C. CONADI S.R.L.
S.C. CONSTARGRUP S.R.L.
S.C. MAGAL SECURITY SYSTEMS S.R.L.
S.C. MEDIAL OCUPATIONAL S.R.L.
S.C. UNICOMP S.R.L.
"Am apelat la firma dvs. cautand solutii pentru a scapa de miros si a elimina cauza ce ducea la aparitia acestuia in instalatia de climatizare. Am fost mai mult decat multumita de promptitudinea si profesionalismul echipei [...] in acelasi pret mi-au rezolvat si o problema cu condensul la una din unitatile interioare [...] In concluzie, recomand cu toata increderea celor care cauta sa rezolve problemele cu aerul conditionat rapid si la preturi corecte!
Multumesc inca o data pentru tot!"D. Sovaiala, Ilfov


"L-au curatat! Da. E curat de-a binelea. E stralucitor in bataia becului. Pe afara si pe dinauntru.
L-au luat de pe perete cand au venit si l-au facut bucati. Eu ma prefaceam ca nu vad ca sa nu ma doara inima. L-au desurubat si l-au dus sub dus. Ce a curs din el? doar culori cenusii. Avea de toate, si fum, si mucegai, si urme de saorma, si urme de colesterol si de celulita, toate urmele posibile erau acolo stranse de 4 ani de cand merge. De cand baga aer rece. Normal ca nu l-am curatat pe interior niciodata, doar filtrele, asa cum scrie in carte, dar degeaba.
Anul asta cand i-am dat drumul au inceput sa ma usture ochii, si pe mine si pe toata familia. Cum il opream, cum imi trecea usturimea.
A fost logica miscarea. Am pus mana pe maus si am cautat: Curatare profesionala aer conditionat! [...] Cel putin doi ani stau linistit de acum incolo. Poate sa vina si mama caniculei ca am aer curat in apartament. Ca nou!"


A. Dumbrava, Bucuresti


"Am apelat la aceasta firma pentru igienizarea aparatului de aer conditionat care nu mai fusese curatat de vreo cativa ani. Desi suntem deja in sezonul cald si au foarte multe lucrari programate, si-au facut timp sa faca evaluarea imediat in ziua urmatoare si apoi lucrarea la doar 2 zile distanta. Am apreciat promptitudinea, calitatea umana, respectul fata de meserie, profesionalismul, au lucrat repede si bine.
Doar daca vedeti ce iese din aparat la spalare puteti sa realizati de ce este nevoie de o igienizare profesionala facuta cu demontarea aparatului in intregime. Aparatul era plin de mizerie, mucegai, bacterii.
Alti "specialisti" o sa spuna ca o igienizare AC se poate face cu aparatul la locul lui. Nu este adevarat, daca tineti la sanatatea dvs si la calitatea aerului pe care il respirati, faceti aceasta igienizare completa, cu demontarea aparatului. O sa ii recomand oriunde am ocazia si eu personal toate lucrarile la aparatul de aer conditionat le voi face doar cu ei!"


Sergiu M., Bucuresti

 Ai nevoie de ajutor?

 0762.873.741

Revizii aer conditionat:
Completeaza datele mai jos si te
contactam pentru programare:

Producator si performante:Durata de folosire

Serviciu dorit:


Data prestarii serviciului:


Datele tale de contact:

Nume si prenume:

Numarul tau de telefon:
Servicii profesionale
curatare si igienizare instalatii aer conditionat, incarcare freon si revizii clima 100% asigurate de furnizor

Igienizare Aer Conditionat
Bucuresti
copyright © Igienizare Aer Conditionat Bucuresti  |  www.igienizare-aer-conditionat.ro developed by HTD

Contacteaza-ne pe Whatsapp!