Program:

» Lun-Vin: 8-20  |  Smb-Dum: 8-16
Telefon:

» 0762.873.741
Specialisti in instalatii de aer conditionat! Service, incarcare freon, curatare aer conditionat in Bucuresti!

Curatare aer conditionat si igienizare instalatie climatizare


Serviciul de igienizare aer conditionat elimina definitiv bacteriile si mirosurile neplacute din sistemele de climatizare casnice sau office, prin curatarea totala a instalatiei de aer conditionat.

Simti un miros urat in casa sau in birou? De cele mai multe ori sursa mirosurilor neplacute este chiar instalatia de aer conditionat, unde umezeala favorizeaza dezvoltarea mucegailului si bacteriilor precum legionella pneumophila, acestea fiind cauzele unor alergii sau chiar ale pneumoniei.

Daca nu ai facut nicio curatare a instalatiei de aer conditionat in ultimii 2-3 ani ia urgent in considerare igienizarea instalatiei! Este aerul pe care il respiri in fiecare zi!Ce servicii include pachetul de igienizare al instalatiei de aer conditionat?Sistemul de climatizare se curata periodic (la 12-24 luni) prin proceduri specifice ce asigura igienizarea aerului conditionat si eliminarea mirosurilor neplacute, dupa cum urmeaza:

ATENTIE! Suntem singurii de pe piata care realizeaza o curatare completa a tuturor componentelor instalatiei in parte, prin demontare si igienizare specifica. Toti asa-zisii "specialisti" vor curata doar filtrele usor accesibile prin pulverizarea unui spray aerosol care nu rezolva cauza problemelor.

Recomandam realizarea la pachet a igienizarii, concomitent cu verificarea si completarea cu freon a instalatiei prin alegerea reviziei complete a instalatiei de aer conditionat.

Garantam ca nu vei avea probleme cu sistemul de aer conditionat pentru minim 12 luni!


PRET si DURATA: 350 lei doar 290 lei in luna (circa 120 minute)

Nota: Pentru mai multe unitati igienizate la aceeasi adresa oferim discount-uri importante!De ce sa apelezi la serviciile igienizare-aer-conditionat.ro?Avem peste 15 ani de experienta, suntem certificati ISO9001 - magementul calitatii pe domeniul instalatiilor de aer conditionat, lucram exclusiv cu tehnicieni autorizati si aparatura profesionala si oferim garantie implicita si explicita pentru curatarea profesionala a instalatiei de aer conditionat in conditii optime, indiferent de producatorul, modelul sau anul de fabricatie al unitatilor.


Ai nevoie de ajutor sau de o cotatie?

suna-ne
   acum:

 Ai nevoie de ajutor?

 0762.873.741

Revizii aer conditionat:
Completeaza datele mai jos si te
contactam pentru programare:

Producator si performante:Durata de folosire

Serviciu dorit:


Data prestarii serviciului:


Datele tale de contact:

Nume si prenume:

Numarul tau de telefon:
Servicii profesionale
curatare si igienizare instalatii aer conditionat, incarcare freon si revizii clima 100% asigurate de furnizor

Igienizare Aer Conditionat
Bucuresti
copyright © Igienizare Aer Conditionat Bucuresti  |  www.igienizare-aer-conditionat.ro developed by HTD

Contacteaza-ne pe Whatsapp!