Program:

» Lun-Vin: 8-20  |  Smb-Dum: 8-16
Telefon:

» 0762.873.741
Specialisti in instalatii de aer conditionat! Service, incarcare freon, curatare aer conditionat in Bucuresti!

Revizie aer conditionat: completare freon, reparatii, igienizare


Asiguram revizia completa a instalatiei de climatizare din locuinta sau biroul tau! Suntem autorizati si certificati ISO9001, folosim tehnologie de ultima generatie si garantam aducerea instalatiei de aer conditionat in parametri optimi!

Oferim servicii complete verificare - remediere probleme - incarcare freon - curatare si igienizare instalatii aer conditionat, cu deplasare gratuita la domiciliul clientului, oriunde in Bucuresti!

Ce servicii include revizia completa a unei instalatii aer conditionat?Revizia completa include operatiunile de servisare instalatie si de igienizare aer conditionat (1+2+3):

1. Verificare, reparatii probleme aer conditionat , completare-incarcare freonOferim consultanta gratuita pentru determinarea solutiilor la problemele ce afecteaza functionarea optima a instalatiei de aer conditionat sau a unitatilor servisate, verificarea si remedierea problemelor acoperind urmatoarele zone:

mai multe despre serviciul de verificare instalatie / completare freon


2. Igienizarea completa a instalatiei de aer conditionat + eliminare mirosuriProcedura completa ce are ca rezultat eliminarea mirosurilor neplacute si bacteriilor/mucegaiului din instalatia de aer conditionat, se efectueaza in urma verificarii si remedierii, daca este cazul, a problemelor unitatilor AC.

Igienizarea implica o curatare acida a tuturor elementelor instalatiei, fiind practic demontate si curatate toate componentele acesteia (vaporizator, ventialtor unitati interne, carcase, tava condens, filtre, condensator, unitati externe), efectuandu-se urmatoarele etape:

ATENTIE! Suntem singurii de pe piata care realizam curatarea efectiva a fiecarui element al instalatiei in parte, spre deosebire de asa-zisii "specialisti" care nu curata decat filtrele usor accesibile folosind un spray aerosol care trateaza efectele si nu rezolva cauza problemelor.

mai multe despre serviciul de curatare aer conditionat igienizare instalatie AC

3. Suplimentar, revizia completa include urmatoarele:

PRET si DURATA (1+2+3): 550 lei 490 lei in luna (maxim 180 min)

Nota: Pentru mai multe unitati igienizate la aceeasi adresa oferim reduceri importante!

De ce sa apelezi la serviciile igienizare-aer-conditionat.ro?Suntem dedicati profesiei si clientilor nostri, avand de peste 15 ani un portofoliu impresionant de lucrari si tot atatia oameni multumiti ce ne recomanda!

Garantam pentru servicii de calitate, atat lucrarile de service si remediere probleme aer conditionat cat si incarcarea cu freon si igienizarea instalatiei de aer conditionat fiind realizate in timpi si conditii optime, indiferent de anul marca sau modelul aparatelor de aer conditionat.
Ai nevoie de ajutor sau de o cotatie?

suna-ne
   acum:

 Ai nevoie de ajutor?

 0762.873.741

Revizii aer conditionat:
Completeaza datele mai jos si te
contactam pentru programare:

Producator si performante:Durata de folosire

Serviciu dorit:


Data prestarii serviciului:


Datele tale de contact:

Nume si prenume:

Numarul tau de telefon:
Servicii profesionale
curatare si igienizare instalatii aer conditionat, incarcare freon si revizii clima 100% asigurate de furnizor

Igienizare Aer Conditionat
Bucuresti
copyright © Igienizare Aer Conditionat Bucuresti  |  www.igienizare-aer-conditionat.ro developed by HTD

Contacteaza-ne pe Whatsapp!